Zaterdag 8 november tying class: Droge vliegen.

Dit najaar zullen ik, mijn maat Andre Kiezebrink en mijn zoon weer een Fly Tying Class geven. Als locatie hebben we weer gekozen voor wijkcentrum de Stolp aan het Violierenplein 101 7329 DR in Apeldoorn. De les zal een tijdsbestek in gaan nemen van zo rond de 5 a 6 uur en zal op de volgende data worden gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur.
???????????????????????????????
Zaterdag 8 november tying classes: Droge vliegen.

André en ik hebben samen zo’n 50 jaar evaring op het gebied van vliegbinden, waarvan de laatste 15 jaar op het allerhoogste niveau, we beheersen alle vaardigheden en technieken en zijn bekend met alle materialen en gereedschappen, we weten vele truckjes en kneepjes om het vliegbinden een stuk gemakkelijker te maken en dat willen we met jullie gaan delen.
Regelmatig geef ik workshops bij clubs en winkels, maar vooral bij clubs zijn de groepen vaak te groot en krijg niet iedereen de aandacht die hij nodig zou hebben, bij winkels wordt er meestal niet mee gebonden en in beide gevallen is dat jammer want uiteindelijk wil je graag iets leren en er van opsteken!! Vele filmpjes en SVS staan er op internet maar niets werkt zo goed als iemand die het je voordoet en je er op wijst waar het op dat moment bij jouw fout gaat.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het aantal deelnemers wordt 10 tot maximaal 12 personen, we willen het aantal bewust laag houden om zo iedereen voldoende aandacht te geven en de cursisten ook echt iets te leren zodat ze met het gevoel naar huis gaan iets te hebben opgestoken en er mee verder kunnen. Één van ons beide zal voor binden en de ander en mijn zoon zullen rond lopen om fysiek de cursisten bij te staan. De class zal gaan op basis van inschrijving via mail en vol=vol. Er zal gereedschap aanwezig zijn maar in principe zorg iedereen voor zijn eigen gereedschap zoals vise, tools en verlichting, alle bindmaterialen zoals haken, veren, dubbing en noem maar op zullen wij beschikbaar stellen, je gebonden vliegen neem je aan het einde van de workshop mee naar huis.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de class zullen we in gaan op het binden van droge vliegen. Van heel klein tot groot zal aan bod komen. We zullen met diverse materialen zoals o.a CDC aan de slag gaan. hoe bind je nu een goed klinkhamer of een hopper? het zal allemaal aan bod komen.

De prijs voor de Classes Droge vliegen bedraagt 27,50 pp dit is dan inc materiaal, consumpties en een eenvoudige lunch.
Je kan je opgeven via mail en krijg dan een mail terug met de benodigde informatie om je opgave definitief te maken.

Met vliegbind vriendelijke groeten,

Johan, André en Jordy

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zaterdag 8 november tying class: Droge vliegen.

  1. Jan Bruins zegt:

    Johan, je mag mij noteren voor de workshop Dreuge vliegen.

    Groeten, Jan Bruins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s