Fly Tying Classes. 2017.

Dit voorjaar zal ik, samen met mijn zoon Jordy een Fly Tying Class geven.  Als locatie hebben we weer gekozen voor wijkcentrum de Stolp aan het Violierenplein 101  7329 DR in Apeldoorn . De les zal een tijdsbestek ingaan nemen van zo rond de 5 a 6 uur en zal op de volgende data  worden gehouden van 10.00 uur tot ± 15.00 uur.

Zaterdag 6 mei geven we in samen werking met Deer Creek de tying classes: vliegen voor stromend water o.a. de Duitse beken.

012

Ik heb nu zo’n 30 jaar vliegbind evaring, waarvan de laatste 15 jaar op het allerhoogste niveau. Bij Jordy is het vliegbinden er met de paplepel ingegoten, we beheersen alle vaardigheden en technieken en zijn bekend met alle materialen en gereedschappen, we weten vele truckjes en kneepjes om het vliegbinden een stuk gemakkelijker te maken en dat willen we met jullie gaan delen.

Regelmatig geef ik workshops bij clubs en winkels, maar vooral bij clubs zijn de groepen vaak te groot en krijg niet iedereen de aandacht die hij nodig zou hebben, bij winkels wordt er meestal niet mee gebonden en in beide gevallen is dat jammer want uiteindelijk wil je graag iets leren en er van opsteken!! Vele filmpjes en SVS staan er op internet maar niets werkt zo goed als iemand die het je voordoet en je er op wijst waar het op dat moment bij jouw fout gaat.

Het aantal deelnemers wordt 10 tot maximaal 12 personen, we willen het aantal bewust laag houden om zo iedereen voldoende aandacht te geven en de cursisten ook echt iets te leren zodat ze met het gevoel naar huis gaan iets te hebben opgestoken en er mee verder kunnen. Één van ons beide zal voor binden en de ander zal rond lopen om fysiek de cursisten bij te staan. De class zal gaan op basis van inschrijving via mail en vol=vol. Er zal gereedschap aanwezig zijn maar in principe zorg iedereen voor zijn eigen gereedschap zoals vise, tools en verlichting, alle bindmaterialen zoals haken, veren, dubbing en noem maar op zullen wij beschikbaar stellen, je gebonden vliegen neem je aan het einde van de workshop mee naar huis. De prijs voor de Classes Nymphen bedraagt 30,-  pp dit is dan inc materiaal, consumpties en een lunch. je kan je opgeven  via mail en krijg dan een mail terug met de benodigde informatie om je opgave definitief te maken.

Met vliegbind vriendelijke groeten,

Johan en Jordy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s